Om firmaet

Et moderne storbymenneske henter næsten halvdelen af sine aftenmåltider ude.

Om Sixpack kitchen

Et moderne storbymenneske henter næsten halvdelen af sine aftenmåltider ude.
De færreste er i tvivl om, at næringsindholdet i en pizza eller hotdog fra grillen slet ikke giver din krop den rigtige energi til at holde dig fit i en travl hverdag.

Som uddannet kok er man i årtier blevet flasket op med opskrifter proppet til med smør og fløde, for tidligere havde vi ingen faglige bekymringer om kalorier og energifordeling.
Men i dag forstår vi, at med professionalisme og kreativitet, så kan vi sagtens kombinere smag og sundhed, så den moderne madforbruger hos os får et delikat måltid, der er spækket med sunde råvarer.

Som køkkenchef i såvel Københavns toprestauranter, som ansvarlig for kantinedrift i større danske virksomheder, har det altid været vores gastronomiske leder Michael Nyenstads ambition, at alle måltider skal rumme en smagsoplevelse. I en travl hverdag oplevede han også, et fastfood marked, som stort set ingen fokus havde på smagskvalitet og ernæring. Derfor satte han sig selv den opgave at omskabe traditionelle opskrifter til moderne, fedtfattige og ernæringsrigtige retter. Det lykkedes… og resten er historie.

Mød teamet bag Sixpack kitchen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Michael Nyenstad

Kok & CEO

Mads Sørensen

Logistik / Levering & Partner

Andi

Kok